Den 14 april besöker Visningsdagarna  och  Axevalla Hästsportcentrum.

> DAGENS PROGRAM

> STARTLISTA 

Under dagen kommer hästar i åldern 2-10 år visas upp för en gemensam rekryteringsgrupp som tar beslut om hästens lämplighet för respektive organisation.

Dagen är öppen för publik och på minimässan i besökshallen får besökarna träffa representanter från Försvarsmakten, Ridskolan Strömsholm- och Flyinge, Polisen, Hovstallet, Föreningen för den Beridna Högvakten, Swedish Warmblood Association och Axevalla Hästcentrum. 

Vid några tillfällen under dagen visar och berättar Niclas Dahlqvist, biträdande rektor på Axevalla Hästcentrum, om det nya innovativa hästcentrumet som beräknas stå klart hösten 2024.

För säljare är detta en möjlighet att på ett tryggt sätt visa upp sin häst och sälja till organisationer där hästens välfärd kommer i första rummet.

Besökare är välkomna att följa arbetet med visning av hästar på plats i ridhuset och kommer även under eftermiddagen att bjudas på en uppvisning med hästarna.

– Vi är glada över att Visningsdagarna har valt att förlägga sin dag till Axevalla Hästcentrum. 

Vår anläggning är väl anpassad för att kunna vara värd för evenemang som det här och det bli även ett lärmoment för våra elever, säger Niclas Dahlqvist.

>> LÄS MER OM AXEVALLA HÄSTSPORTCENTRUM 

Är ni en större grupp som önskar besöka visningsdagarna är ni välkomna att kontakta visningsdagarna@beridnahogvakten.se

När du handlar i vår webbutik stöder du Beridna Högvaktens verksamhet.

Ditt medlemskap är värdefullt för att vi ska kunna ha kvar hästarna vid beridna vaktparader och korteger.

Lär känna alla hästar
som ingår eller har ingått
i de beridna vaktparaderna.