Beridna Högvakten
Meny

Beridna Högvakten

Mobilanpassade
sidor

   Vinnande namn blev: Eminent.

Under våren har jakten på ett nytt namn för Beridna Högvaktens senaste tillskott i stallet pågått för fullt, och tävlingen Hela Sveriges Häst har lockat deltagare från hela landet. En jury valde ut tio av de närmare 1 400 unika namnförslagen – alla på bokstaven E – och efter att det svenska folket har röstat och sagt sitt har nu ett vinnarnamn korats. Beridna Högvaktens nya häst ska få namnet Eminent!

Det blir vinnaren Marie Åberg som får lov att överlämna hästen i samband med Beridna Högvaktens dag den 21 oktober, detta efter en lottdragning då det var flera som föreslog att hästen skulle heta Eminent. Marie berättar att hon känner sig väldigt glad och hedrad över uppdraget.

Bli medlem - våra hästar behöver dig!

Som medlem blir du delägare i våra 80 hästar. Varje år bekostar Föreningen inköp av 6 – 8 hästar.

Ditt medlemskap är värdefullt för att kunna ha kvar hästarna vid beridna vaktparader och korteger!

Välj medlemskap

Ett års medlemskap (2018)
250 kr
fr 325 kr
125 kr

Guldmedlemskap, 10 år (2018-2027)
2,500 kr
fr 3,250 kr
1,250 kr
Priset för ett familjemedlemskap är 375 kr för två personer på samma adress (325 kr för en person + en ungdom) samt 125 kr per extra familjemedlem över 25 år eller 75 kr per ungdom upp till 25 år.

Personuppgifter

The password must be at least 6 characters long.

Familjemedlemmar

  •  
Lägg till familjemedlem


Ge bort ett medlemskap i gåva

När du ger bort ett medlemskap bidrar du till att bevara traditionerna med beriden vaktparad och beridna korteger. Den som får medlemskapet får naturligtvis samma fina förmåner och rabatter som du. Tack för din hjälp!