#HELASVERIGESHAST
Tävlingens första del är avslutad. Den 8 maj börjar del två!

Namnförslagen har strömmat in under vår tävlings första del om att namnge vår nya högvaktshäst. Att det skulle finnas så många fina namn som börjar på E, det kunde man inte tro. Nu börjar juryns arbete med att  välja ut namn till tävlingens andra del. Juryn består av representanter från Föreningen för den Beridna Högvakten och från Försvarsmakten.

Den 8 maj presenterar vi de utvalda namnförslagen och du kan då rösta på ditt favoritnamn. Varje person kan bara rösta en gång och röstningen pågår fram till och med 18 maj. Rösta på det namn du tycker skulle passa bäst till vår nya högvaktshäst. Det namn som får flest röster vinner. Är det flera personer som har föreslagit samma namn sker lottdragning.

Det vinnande namnförslaget presenteras på Beridna Högvaktens hemsida den 6 juni.

Tävla om att få överlämna hästen vid Beridna Högvaktens Dag 21 oktober

Vinnaren i vår tävling om att namnge Hela Sveriges Häst får en resa för två till Stockholm 21 oktober (inom Sverige), en natt på hotell, lunch och stallvisning på Kavallerikasern och, sist men inte minst, vara med och överlämna hästen vid den Beridna Högvaktens Dag 21 oktober.

Vår nya högvaktshäst - en presentation

Hela Sveriges Häst är en vacker och högrest fux med ca 172 cm i mankhöjd, född 2013. Han är en vänlig och okomplicerad valack, med Bordeaux  som pappa och Raffino som morfar. Han utbildas nu på Strömsholm och har en bra utbildningsståndpunkt för sin ålder och han har lätt att arbeta i rätt form.

Våra hästar behöver dig!

Som medlem blir du delägare i våra 80 hästar. Varje år bekostar Föreningen inköp av 6 – 8 hästar.

Ditt medlemskap är värdefullt för att kunna ha kvar hästarna vid beridna vaktparader och korteger!


Välj medlemskap:

Ett års medlemskap (2017)
200 kr
fr 300 kr
100 kr

Guldmedlemskap, 10 år (2017-2026)
2 000 kr
fr 3 000 kr
1 000 kr
Priset för ett familjemedlemskap är 300 kr för två personer samt 100 kr per extra familjemedlem över 25 år eller 50 kr per ungdom upp till 25 år.

Personuppgifter

Lösenordet måste innehålla minst 6 tecken.

Familjemedlemmar

  •  
Lägg till familjemedlem

Bilder


Ge bort ett medlemskap i gåva

När du ger bort ett medlemskap bidrar du till att bevara traditionerna med beriden vaktparad och beridna korteger. Den som får medlemskapet får naturligtvis samma fina förmåner och rabatter som du. Tack för din hjälp!

Följ oss på Facebook