Beridna Högvakten
Meny

Beridna Högvakten

Mobilanpassade
sidor

Beridna Högvaktens dag 2017

Två fantastiska föreställningar genomfördes inför fullsatta läktare i samband med Beridna Högvaktens Dag igår, den 21 oktober. Ett varmt tack till alla medverkande och till alla ni som kom! Tyvärr fungerade inte ljudanläggningen som den borde ha gjort. Det var problem under särskilt andra föreställningen. Jag beklagar verkligen detta, men hoppas att helhetsintrycket av upplevelsen av ”hästarna, musiken och härligheten” är bestående.  

Olof Karlander

Kanslichef

PS. Föreställningen 16.00 att se på

Beridna Högvakten TV >>Välkommen till Föreningen för den Beridna Högvakten


Du använder nu mobilversionen av webbplatsen. Tryck på "Meny" ovan för att navigera i den mobila webbplatsen eller för att växla till datorversionen av webbplatsen.

Bloggen för Livskvadron hittar du här >>


Våra hästar behöver dig!

Föreningen för den Beridna Högvaktens syfte är att bevara hästen i statsceremonielet och i vaktparader. Föreningen äger hästarna genom Stiftelsen för den Beridna Högvakten och svarar för huvuddelen av deras driftkostnader på Kavallerikasern.


Det är således föreningens 24 000 medlemmar och inte staten - som många fortfarande tror - som äger hästarna. Som medlem bidrar du därför till att slå vakt om den både i Sverige och utomlands mycket uppskattade traditionen med beridna korteger och vaktparader. Du kan dessutom känna dig som en stolt delägare av de cirka 80 hästar som behövs för verksamheten.

Program

19 nov Beridna Högvaktens och Livgardets Dragonmusikkårs konsert
26 nov Stallvisning

Marschväg

På kartskissen ser du ordinarie väg. Tryck på kartan för att visa marschvägen i Google Maps.

Senaste nytt

Följ oss på Facebook

Kontakt

Telefon

08-667 77 30

E-post

kansli@beridnahogvakten.se

Besöksadress

Artillerigården, Riddargatan 13