Vinn en privat stall- och ridhusvisning för dig och dina vänner

Nu kan du vara med i Beridna Högvaktens rekryteringstävling med möjlighet att vinna en privat stall- och ridhusvisning med lunch på Kavallerimässen för dig och dina vänner. Allt du behöver göra är att rekrytera fem nya medlemmar till föreningen för att vara med i utlottningen av detta fantastiska och unika pris.

Enklaste sättet är att sprida vår unika länk vidare till potentiella medlemmar i ditt personliga nätverk, t.ex. genom att dela den på Facebook. Använder dina vänner din unika länk när de blir medlemmar registreras du som värvare.

Hämta Din unika delningslänk


Blir en person medlem direkt via www.beridnahogvakten.se/bli-medlem går det även att ange dig som värvare under ”Rekryterarens namn” i medlemsformuläret.

Självklart räknas du även som värvare för personer som du ger bort ett medlemskap till. Att ge bort ett medlemskap är enkelt. Det gör du på www.beridnahogvakten.se/shop/ge-bort-ett-medlemskap eller genom att kontakta kansliet, 08-66 777 30.

Information kring tävlingen

Första pris

Privat stall- och ridhusvisning inklusive lunch på Kavallerimässen för dig och dina nyrekryterade medlemskompanjoner.

Övriga priser

  • Alla som rekryterar minst fem nya medlemmar får Beridna Högvaktens bok ”Ridkonsten i Sverige” och är samtidigt med i utlottningen av det fantastiska förstapriset.
  • För varje ny medlem du rekryterar får både och den rekryterade medlemmen Beridna Högvaktens vackra vykort (4st).

Tävlingen pågår mellan 1 april – 15 augusti 2018. Vinnaren publiceras på Beridna Högvaktens Facebooksida samt på beridnahogvakten.se 24 augusti 2018.

Lycka till!