Uppdatera dina medlemsuppgifter i vårt nya medlemsregister

Föreningen för den Beridna Högvakten har under året tagit ett nytt och modernt medlemsregister i bruk. Du som medlem kan via Internet logga in i registret och ta del av eller uppdatera dina medlemsuppgifter.

Vi vill härmed uppmana våra medlemmar att skapa ett användarkonto i medlemsregistret genom ett enkelt förfarande som beskrivs nedan. Detta tar cirka 1 till 2 minuter att göra och är viktigt för vår registerkvalitet samt för våra möjligheter att ge dig information. Det nya medlemsregistret gör det även möjligt för oss att skapa tjänster och mervärden för dig som medlem.

För att aktivera ditt användarkonto i medlemsregistret behöver du en fungerande E-postadress, ditt medlemsnummer samt en aktiveringskod. Medlemsnummer och aktiveringskod finner du på ditt inbetalningskort som du erhållit från oss.

Så skapar du ett konto i medlemsregistret

Börja med att öppna din internetläsare och skriv in adressen medlem.beridnahogvakten.se

  • Klicka på knappen "Skapa användarkonto som ligger under rubriken "Saknar du inloggningsuppgifter? " till höger på sidan.
  • Ange ditt medlemsnummer i fältet ”Medlemsnummer” och din aktiveringskod i fältet ”Aktiveringskod”. Medlemsnummer och aktiveringskod finner du på ditt inbetalningskort.
  • Ange din E-postadress.
  • Välj ett lösenord. Du får fylla i lösenordet två gånger för att minska risken för felskrivningar, lösenordet i de två olika fälten måste vara likadana, annars kommer du inte vidare med aktiveringen – du får då justera / skriva in lösenorden igen.
  • När du fyllt i enligt ovanstående klickar du på knappen ”Skapa konto” som ligger nedanför de fält du fyllt i. Ditt användarkonto aktiveras och du blir inloggad i medlemsregistret.
  • På sidan visas vilka uppgifter som finns om dig i medlemsregistret. Kontrollera att adressuppgifter med mera stämmer. Om du vill ändra eller lägga till uppgifter klickar du på pennan som finns till höger i de blå rubrikerna.
  • Om du vill få framtida utskick, exempelvis nyhetsbrev eller liknande information, via E-post kan du anmäla intresse för detta genom att klicka på pennan i rubriken ”Inställningar” och ange att du accepterar att ta emot sådana utskick via E-post.
  • För att logga ut klickar du på valet ”Logga ut” som finns längst uppe till höger på sidan, vid ditt namn.
Publicerades 2013-10-18 11:29
Klicka här för
datum och marschvägar

Program

20 aug Beriden vaktparad Läs mer
21 aug Beriden vaktparad Läs mer
22 aug Beriden vaktparad Läs mer
23 aug Beriden vaktparad Läs mer
26 aug Stall- och Ridhusvisning Läs mer
Start klockan 12:30

Besök vårt filmbibliotek

Följ oss på Facebook

Kontrollera och uppdatera dina medlemsuppgifter

Föreningen för den Beridna Högvakten har tagit ett nytt och modernt medlemsregister i bruk.

Klicka här för att läsa mer om hur du gör och för att aktivera ditt användarkonto och kontrollera eller uppdatera dina medlemsuppgifter. Det är viktigt för föreningen vi har korrekta och uppdaterade uppgifter så att du som medlem kan få bästa möjliga medlemsservice.

Hedra minnet av en närstående

Skänk en minnesgåva till Föreningen för den Beridna Högvakten. Du stödjer en hundraårig tradition väl värd att bevara.

Följ Livgardets Dragonmusikkår

Livgardets dragonmusikkår (LDK) rider först i den beridna vaktparaden. Här kan du läsa om deras vardag.

 

 

 

Tillsammans med våra sponsorer och drygt 25 000 medlemmar håller vi denna stolta tradition vid liv!