Julklappstips

Julklappstips – medlemskap och två högaktuella böcker högst på listan

Ge gärna bort ett medlemskap till någon som Du tror uppskattar vårt uppdrag och verksamhet. Om Du senast den 10 december vänder Dig till monica.esterling@beridnahogvakten.se eller på 08-66 777 30 får Du ett välkomstpaket som Du kan lämna över i julklapp. Dessutom får Du själv en julklapp från oss.

Beridna Högvakten har nu en egen shop som Du kommer in på genom att klicka på beridnahogvakten.se/shop. Där finner Du våra klassiska broscher och manschettknappar och annat som hör Beridna Högvakten till.

Jag kan varmt rekommendera två aktuella böcker, som jag lovar kommer att uppskattas av personer som är intresserade av hästar och/eller kultur.

”Ridkonsten i Sverige – historien om hästarna, Strömsholm och mästarna” är skriven av Jan Mårtenson i samarbete med ett antal experter på området. Pris 220 kr exkl. frakt.

Boken beskriver den svenska ridkonstens utveckling, från hästen vid kungliga hov och på slagfältet till idag. Ridsportens olympiamedaljörer uppmärksammas också.

”Shirehästen – världens största hästras” är skriven av Ing-Marie Pettersson. Den kom från tryckeriet för bara en vecka sedan. Pris 325 kr exkl. frakt.

Våra uppskattade pukhästar Tor och Oden tar en stor plats i boken. Du får veta det mesta om denna intressanta ras, från föl till vuxen häst på över 1 ton, om dess många olika användningsområden och mycket mer. Den är rikt illustrerad med underbara fotografier, inte minst av den beridna vaktparaden och våra pukhästar Tor och Oden. Boken är en njutning för ögat. All kan ha glädje av den, oavsett hästintresse och ålder.

Med vänliga hälsningar

Olof Karlander
Kanslichef

Publicerades 2016-11-30 22:38
Klicka här för
datum och marschvägar

Program

20 aug Beriden vaktparad Läs mer
21 aug Beriden vaktparad Läs mer
22 aug Beriden vaktparad Läs mer
23 aug Beriden vaktparad Läs mer
26 aug Stall- och Ridhusvisning Läs mer
Start klockan 12:30

Besök vårt filmbibliotek

Följ oss på Facebook

Kontrollera och uppdatera dina medlemsuppgifter

Föreningen för den Beridna Högvakten har tagit ett nytt och modernt medlemsregister i bruk.

Klicka här för att läsa mer om hur du gör och för att aktivera ditt användarkonto och kontrollera eller uppdatera dina medlemsuppgifter. Det är viktigt för föreningen vi har korrekta och uppdaterade uppgifter så att du som medlem kan få bästa möjliga medlemsservice.

Hedra minnet av en närstående

Skänk en minnesgåva till Föreningen för den Beridna Högvakten. Du stödjer en hundraårig tradition väl värd att bevara.

Följ Livgardets Dragonmusikkår

Livgardets dragonmusikkår (LDK) rider först i den beridna vaktparaden. Här kan du läsa om deras vardag.

 

 

 

Tillsammans med våra sponsorer och drygt 25 000 medlemmar håller vi denna stolta tradition vid liv!