God Jul och Gott Nytt År

Kansliet är stängt fr.o.m. måndagen den 23 december och öppnar igen tisdagen den 7 januari. Du som ännu inte har köpt julklappar – medlemskap, manschettknappar, boken om Beridna Högvakten eller Harry och den Blå Prinsen eller något annat i vårt sortiment – kan göra detta fram till och med fredagen den 20 december. Välkommen in!

2013 har varit ett år fyllt av aktiviteter som attraherat många runt om i landet. Ett drygt 40-tal beridna vaktparader och en handfull korteger har följts av närmare en miljon åskådare. Besöken tillsammans med Livgardets Dragonmusikkår fyllde med råge torgen i såväl Östersund som Sundsvall. Dragonmusikkårens konsert i november genomfördes inför ett fullsatt konserthus i Stockholm. Stallvisningarna och Öppna hus där man får se när vaktparaden förbereder sig har också samlat väldigt många, unga som gamla.

Vi gläds åt det stora intresset som för föreningens del har inneburit att vi fått närmare 2 800 nya medlemmar sedan 1 oktober i fjol. Ni är alla hjärtligt välkomna!

​Vi står nu inför ett spännande 2014 med bl.a. invigningen av det nya ridhuset på Kavallerikasern. Om detta och mycket annat kan Du läsa på denna sida och på vår Facebook-sida.

Publicerades 2013-12-17 07:32
Klicka här för
datum och marschvägar

Program

20 aug Beriden vaktparad Läs mer
21 aug Beriden vaktparad Läs mer
22 aug Beriden vaktparad Läs mer
23 aug Beriden vaktparad Läs mer
26 aug Stall- och Ridhusvisning Läs mer
Start klockan 12:30

Besök vårt filmbibliotek

Följ oss på Facebook

Kontrollera och uppdatera dina medlemsuppgifter

Föreningen för den Beridna Högvakten har tagit ett nytt och modernt medlemsregister i bruk.

Klicka här för att läsa mer om hur du gör och för att aktivera ditt användarkonto och kontrollera eller uppdatera dina medlemsuppgifter. Det är viktigt för föreningen vi har korrekta och uppdaterade uppgifter så att du som medlem kan få bästa möjliga medlemsservice.

Hedra minnet av en närstående

Skänk en minnesgåva till Föreningen för den Beridna Högvakten. Du stödjer en hundraårig tradition väl värd att bevara.

Följ Livgardets Dragonmusikkår

Livgardets dragonmusikkår (LDK) rider först i den beridna vaktparaden. Här kan du läsa om deras vardag.

 

 

 

Tillsammans med våra sponsorer och drygt 25 000 medlemmar håller vi denna stolta tradition vid liv!