Kansliet sommarstängt 5 juli – 2 augusti

Publicerad: 2 juli, 2021

Kansliet håller stängt för semester från 5 juli och öppnar åter 2 augusti. Som vanligt går det förstås att nå oss vid brådskande ärenden, då via mail; kansli@beridnahogvakten.se eller på telefon 08-667 77 30.

Utskick av medlemskort och tidning till nyrekryterade medlemmar kommer att ske efter 2 augusti. Om du behöver tillgång till ditt medlemsnummer under sommaren så skicka ett mail till kansliet (adress ovan) så löser vi det.

Från 1 juli återupptas den ordinarie rutinen beträffande POSTAVLÖSNING. Det är fortfarande ingen vaktparad eller vaktavlösning, utan enbart postavlösning. Detta sker vid Kungliga Slottet klockan 12.15 (söndag 13,15), 14.00, 16.00 och därefter varannan timma.

Trevlig sommar! / Lena, Hedvig och Hans